LED svjetleće cijevi

Opis proizvoda

Primjena LED svjetlećih cijevi odnosi se na naglašavanje kontura zgrada, ukrašavanje drveća, parkova, brodova, marina, restorana, ulica, izloga te za izradu reklama, simbola, natpisa i svjetlosnih dekoracija i novogodišnjih dekoracija.
LED diode su spojene u serijsko-paralelnu kombinaciju te su zalivene u PVC cijev. Cijevi se mogu
manipulrati te oblikovati u željene oblike bez bojazni od pucanja. Jednostavno se skraćuju bez posebnog alata.
Zbog odlične čvrstoće i otpornosti na ostala naprezanja izuzetno su pogodne za montažu na mjestima s visokim rizikom od vandalizma.
Reže se nožem ili škarama tako da mjesto reza bude glatko i okomito na os svjetleće cijevi, a rezati se može samo na označenom mjestu. Prilikom rezanja i montaže svjetleća cijev NE SMIJE BITI POD NAPONOM! Krajevi svjetleće cijevi moraju biti izolirani originalnom završnom kapicom. Kako biste dobili željeni oblik, možete koristiti aluminijski profil na koji se svjetleća cijev pričvršćuje plastičnim vezicama. Spajanje, pričvršćivanje, produljivanje i upravljanje svjetlećih cijevi obavlja se samo originalnim elementima.

Glavna odlika LED diode je visoka trajnost (100 000 sati), mala potrošnja električne energije (5-10 puta ovisno o boji) te zanemarivo zagrijavanje.

 

Toplo bijela i hladno bijela su dostupne u transparentnoj i mliječnno bijeloj svjetlećoj cijevi.

Specifikacija proizvoda

Naziv Napon (V) Snaga (W/m) Broj led/m Min. rezanje
LED-IF-2(13) 230 2,4 36 2

Dostupne boje

Pridruženi dokumenti